10/3/16

Βιβλία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης "Δραστηριότητες Μαθησιακής Ετοιμότητας"


Στην ηλεκτρονική αρχική σελίδα των βιβλίων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Δραστηριότητες Μαθησιακής Ετοιμότητας». Τα βιβλία αυτά πραγματεύονται θέματα που αφορούν στη διδασκαλία των μαθητών με αναπηρίες ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Η ηλεκτρονική ανάρτηση των βιβλίων στοχεύει να βοηθήσει την προσπάθεια των εκπαιδευτικών που επιχειρούν να δομήσουν εξατομικευμένες διδακτικές παρεμβάσεις υποστηρίζοντας το βίωμα του παιδιού στο σχολείο, την οικογένεια και την κοινότητα. Με τη γνώση τόσο των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μας, όσο και των δυσκολιών που συναντούμε αρκετές φορές στην διαχείριση ζητημάτων διδακτικής μεθοδολογίας και ειδικής παιδαγωγικής, προτείνουμε οπτικοποιημένες στοχευμένες δραστηριότητες μαθησιακής ετοιμότητας από την καθημερινότητα των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Σημείωση: Η έκδοση των ενοτήτων των βιβλιοτετραδίων του μαθητή σε word προέρχεται από μετατροπή των πρωτότυπων αρχείων (pdf) και είναι ατελής ηλεκτρονικά. Παρέχεται συμπληρωματικά για διευκόλυνση της εξατομίκευσης που θα επιχειρήσει ο εκπαιδευτικός, σε συνδυασμό πάντα με το πρωτογενές υλικό που βρίσκεται αναρτημένο σε μορφή pdf.

Δεν υπάρχουν σχόλια: